Reţete
Mic dejun:
- Biscuiţi Digestivi din 100% Făină Integrală şi Fulgi de Ovăz
- Biscuiţi de Ovăz
- Brânzică Proaspătă de Vaci cu Miere, Scorţişoară şi Cardamom
- Brioşe Ayurvedice cu Nuci şi Scorţişoară (fără ouă)
- Brioşe Vegane cu Afine
- Brioşe Multi-Cereale cu Dovleac şi Migdale
- Brioşe Multi-Cereale cu Nuci şi Seminţe
- Budincă Ayurvedică de Ovăz
- Clătite de Hrişcă şi Ovăz
- Fructe la Cuptor cu Ghee şi Condimente
- Lapte Cald cu Mirodenii şi Miere
- Mere Umplute cu Nuci, Stafide şi Cereale
- Orez Dulce cu Dovleac şi Stafide
- Panir Călit în Ghee cu Migdale şi Mirodenii
- Prăjitură simplă din Dovleac şi Cereale
- Sote de Dovleac cu Vanilie
- Tartă Rustică cu Prune
- Terci Aromat de Amarant cu Fructe şi Nuci
- Terci Ayurvedic rapid din Fulgi de Ovăz
- Terci de Amarant cu Fructe la Cuptor
- Terci Nutritiv de Hrişcă cu Lapte şi Condimente Ayurvedice
- Quinoa cu Iaurt, Stafide Negre şi Nuci
Prânz (masa principală):
- Ardei Umpluţi cu Quinoa şi Linte
- Bame la cuptor & Mâncare de Fasole Verde şi Mazăre
- Chefal la Cuptor cu Sos de Roşii
- Chifteluţe de Legume (fără ouă)
- Chifteluţe Vegetariene din Sfeclă, Brânză şi Orez (fără ouă)
- Ciorbă de Lobodă
- Ciorbă de Legume cu Paste de Orez
- Ciorbiţă de Primăvară cu Hrişcă
- Ciorbă de Primăvară cu Urzici şi Zer
- Ciorba de Tomna cu Mangold, Napi şi Ţelină
- Ciorbiţă Dietetică de Vară
- Ciorbiţă de Sfeclă, Cartofi noi şi Roşii uscate la Soare
- Ciuperci umplute cu Sos de Linte & Spanac la cuptor
- Ciorbiţă Uşoară de Sfeclă (Rădăcina & Frunze)
- Clătite din Făina de Năut
- Curry de Marăre verde şi Ciuperci
- Curry de Linte Roşie cu Ciuperci şi Cocos
- Dovleac cu Smântână la Cuptor
- Dovleac Umplut cu Quinoa şi Legume de Vară
- Dovlecei Pane & Bruschete cu Pate de Măsline şi Usturoi
- Dovlecei la Cuptor cu Sos de Iaurt şi Usturoi
- Frittata de Legume de Vară
- Garnitură dietetică de Conopidă
- Ghebe cu Sos de Smântână & Piure de Cartofi si Dovleac
- Ghiveci din Legume de Vară & Porumb Proaspăt
- Hering & Roşii la Cuptor cu Plante Aromatice
- Hrişca cu Sos Aromat de Ciuperci
- Legume de Vară călite în Stil Asiatic
- Linte Verde cu Sos de Ciuperci & Sfeclă
- Lobio din Fasolea Adzuki
- Naan cu aromă de usturoi şi susan (lipii asiatice dospite)
- Macrou cu Legume la Cuptor
- Macrou la Cuptor & Salată de Ierburi Sălbatice de Primăvară
- Mazăre Verde cu Verdeaţă de Primăvară
- Mămăliguţa Trasă în Ulei de Măsline cu Condimente şi Brânza de Burduf
- Mâncare Picantă de Ardei Gras în Stil Asiatic
- Mâncare Ayurvedică de Orez şi Linte (Kitchari)
- Mâncare de Bame
- Mâncare de Năut cu Legume de Vară
- Mâncare de Varză şi Cartofi Condimentată cu Mirodenii Asiatice
- Merluciu cu Plante Aromatice la Cuptor
- Mix Legume de Vară Înăbuşite în Suc Propriu
- Mujaddara (Mâncare Arăbească de Linte şi Orez)
- Omleta cu Spanac şi Ciuperci
- Omleta Preparată în Stilul Bucătăriei Ayurvedice
- Orez cu Mazăre şi Panir
- Orez Integral cu Sos de Linte Verde
- Orez Integral cu Varză Acră preparat în Stil Asiatic
- Orez Prăjit cu Ou şi Legume (din bucătăria chinezească)
- Pesto de Leurdă
- Pilaf Indian cu Chimen, Panir şi Mazăre Verde
- Pilaf de Quinoa cu Legume
- Pilaf de Orez cu Legume şi Condimente Asiatice
- Piure de Cartofi şi Dovleac
- Piure de Mazăre verde cu Ceapă Călită
- Pizza Vegetariană cu Blat Fără Drojdie
- Porumb şi Morcovi călite în Unt
- Raţa la Cuptor cu Legume
- Raţa cu Sos de Bame
- Rulouri de Mangold cu Panir şi Nuci
- Rissoto de Urzici
- Salată Rusească Vinegret
- Salată Caldă de Legume la Cuptor şi Panir
- Salată Caldă de Legume de Toamnă cu Rucola şi Seminţe
- Salată de Quinoa şi Vinete la Cuptor
- Salată de Quinoa cu Mazăre, Ceapă Verde şi Fistic
- Salată de Sfeclă la Cuptor şi Hrean
- Salată de Sfeclă la Cuptor, Rucola & Caş
- Sote Aromat de Legume de Vară & Hrişcă/Mei
- Sote de Legume de Vară & Cous Cous şi Plante Aromatice
- Spanac Înăbuşit cu Mirodenii şi Usturoi
- Supă-Cremă de Dovleac
- Supă-Cremă de Mazăre Galbenă şi Ciuperci
- Supă-Cremă de Legume la Cuptor cu Plante Aromatice
- Supă-Cremă de Frunze de Ridichi
- Supă-Cremă de Iarnă din Rădăcinoase
- Supă-Cremă de Sfeclă
- Supă-Cremă Verde de Vară
- Supă-Cremă de Toamnă cu Porumb şi Migdale
- Supă de Linte pentru Dietă de Primăvară
- Supă de Linte cu Dovleac şi Praz
- Supă Rece de Sfeclă Roşie şi Iaurt
- Supersupă cu Superalimente
- Tagliatelle cu Sos de Ciuperci şi Spanac
- Tagliatelle Integrale cu Spanac & Sos de Dovlecel şi Tomate Galbene
- Tartă cu Brânză şi Verdeţuri
- Tocăniţă de Legume de Vară şi Linte Roşie
- Ton la Cuptor cu Plante Aromatice, Seminţe Chia şi Fistic
- Varză Călită & Cous Cous
- Varza de Bruxelles la Cuptor
- Vinete & Roşii Înăbuşite cu Mirodenii
- Zeamă de Pasăre/Peşte
Cină:
- Ardei Umpluţi cu Linte şi Quinoa
- Bame la cuptor & Mâncare de Fasole Verde şi Mazăre
- Dovleac Umplut cu Quinoa şi Legume de Vară
- Gazpacho cu Iarba Grasă şi Plante Aromatice
- Ghiveci din Legume de Vară & Porumb Proaspăt
- Hrişca cu Sos Aromat de Ciuperci
- Mâncare de Bame
- Mâncare Picantă de Ardei Gras în Stil Asiatic
- Piure de Mazăre verde cu Ceapă Călită
- Piure de Cartofi şi Dovleac
- Pkhali (Salată Georgiană de Sfeclă cu Nuci şi Mirodenii)
- Salată de Fenicul, Grapefruit şi Sfecla
- Salată de Fenicul, Migdale şi Hrişcă
- Salată Caldă de Legume la Cuptor şi Panir
- Salată Caldă de Legume de Toamnă cu Rucola şi Seminţe
- Salată de Iarnă din Rădăcinoase
- Salată de Quinoa şi Vinete la Cuptor
- Salată Rusească Vinegret
- Salată de Sfeclă la Cuptor şi Hrean
- Salată de Vlăstari & Rucola cu Seminţe
- Smoothie/Supă Rece de Vară din Avocado şi Plante Aromatice
- Sote Aromat de Legume de Vară & Hrişcă/Mei
- Sote de Legume de Vară & Cous Cous şi Plante Aromatice
- Spanac Înăbuşit cu Mirodenii şi Usturoi
- Supă-Cremă de Toamnă cu Porumb şi Migdale
Gustări/Antreuri:
- Gazpacho cu Iarba Grasă şi Plante Aromatice
- Nuci Prăjite (Caju) în Ghee cu Condimente
- Pate de Avocado cu Plante Aromatice şi Seminţe de Susan Călite
- Salată de Fenicul, Grapefruit şi Sfecla
- Salată de Vlăstari & Rucola cu Seminţe
- Sărăţele din Făină Integrală de Grâu şi Griş
- Smoothie/Supă Rece de Vară din Avocado şi Plante Aromatice
- Smoothie Răcoritor de Pepene Galben
Desert:
- Batoane de Ciocolată cu Nuci şi Fructe Uscate
- Batoane Energizante cu Boabe Crude de Cacao
- Bombonele Ayurvedice- Besan Laddu
- Cheesecake Raw Vegan cu Cremă de Vanilie
- Ciocolată Condimentată din Lichior de Cacao şi Curmale
- Fructe la Cuptor cu Ghee şi Mirodenii
- Îngheţată de Căpşuni
- Sote de Dovleac cu Vanilie
- Tartă cu Cremă de Ciocolată & Crustă de Migdale si Cocos
- Tartă Rustică cu Prune
Băuturi:
- Băutură de Grapefruit şi turmeric
- Băutură Vitaminizantă din Ghimbir şi Citrice
- Ceai pentru Sezonul Rece
- Ciocolată Caldă Imunostimulatoare
- Smoothie Răcoritor de Pepene Galben
Cum să faci acasă:
- Brânză dulce + Zer din Lapte Prins
- Ghee (unt clarificat)
- Iaurt
- Lapte Bătut
- Naan cu aromă de usturoi şi susan (lipii asiatice dospite)
- Lipii din Făină Integrală
- Panir (brânză proaspătă)
- Unt