Păşim într-o altă etapă

 
Dragii mei cititori....mi-a fost dor de voi! Cum aţi petrecut vechiul an şi aţi întâlnit cel nou? Eu am avut o seara frumoasă cu prietenul meu, acasă. Un vin bun, câteva salate şi Beatles :). Ne-am amintit ce realizări am avut anul care a fost şi în general în ultimul timp...Eu am ajuns la concluzia că viaţa mea a luat o altă traiectorie şi multe lucruri s-au schimbat spre bine de când l-am întâlnit pe el. Nu că el m-ar fi schimbat, ci mi-a dat libertate şi mi-a oferit susţinere astfel încât să pot să mă aproprii de mine însumi, de ceea ce sunt cu adevărat si vreau să fiu...
Sper că şi voi aţi avut multe experienţe care v-au schimbat spre bine. Sper că le sunteţi recunoscători celor apropiaţi pentru rolul pe care îl au în viaţa voastră. Este într-adevăr sfârşitul lumii...sfârşitul unei etape a evoluţiei conştiinţei umane. Vine o altă etapă. Este timpul să ne conectăm din ce în ce mai mult la Eul nostru superior, să ne unim, să simţim, să intuim, să înţelegem lucrurile altfel...Vă doresc ca anul acesta să fie pentru voi un an al schimbărilor radicale, un an în care veţi începe o viaţă nouă...! În ceea ce mă priveşte, eu aş vrea să încep o viaţă nouă în fiecare zi. Hotărârea a fost luată când am creat acest blog, cum îi spune şi numele ;)), dar sper că anul acestă voi reuşi mai multe.
Pentru anul acesta eu am multe planuri. Să îmbunătăţesc blogul, să termin diverse cursuri, să fac un mini curs de nutriţie şi bucătărie ayurvedică, să organizez o excursie în munţi, să scriu o carte, să creez mai multe cosmetice ayurvedice...Muuulte planuri, specific pentru Vata ;)).Vă mulţumesc că îmi sunteţi aproape, fără susţinerea fecăruia dintre voi, ceea ce fac nu ar fi posibil!
Vă îmbrăţişez pe toţi cu mare drag! La multi ani!!!

Comentarii

  1. Draga mea a noastra. Iti doresc ca tot ce ti-ai propus sa ajunga realizari. Sa ai un nou An minunat!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa ai un an plin de realizari si ce ai scris pana acum sa fie doar inceputul!!!!!
    Iti multumersc ca faci parte din vietile noastre :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult, Alina, pentru cuvintele tale frumoase! Şi ţie un an plin de realizări!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si inspiratie sa le poti face pe toate. Sigur vei reusi. E minunat cand oamenii, cu care alegi sa-ti imparti viata, iti dau aripi, nu-i asa? Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc mult, Daniela! Sigur că e minunat, eu una mă simt binecuvântată că am avut în anumite perioade din viaţa mea o astfel de persoană lângă mine care m-a ajutat să cresc. Şi ţie un an cât mai bun şi sper să ne vedem în curând! :).

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare