Am nevoie de voluntari pentru testarea cosmeticelor

Sunt in procesul de creare a cosmeticelor care sa corespunda tuturor cerintelor mele. In momentul acesta creez produse de ingrijire pentru ten gras/mixt, acneic şi sensibil. Asa este tenul meu si este foarte greu sa gasesti produse cosmetice naturale pentru acest tip de ten. In ceea ce priveste constitutiile, aceste caracteristici corespund unei Pitta sau Kapha crescute. Diferenta este că tenul de tip Pitta e si foarte sensibil si se irita, se inflameaza foarte usor chiar si de la substantele naturale.. Iar problema tenului de tip Kapha este că reacţionează foarte rău aproape la orice cremă, căci acestea sunt pe baza de ulei (de cele mai multe ori si gras, absolut nepotrivit pt. Kapha).
Aşadar, am nevoie de persoane cu un ten gras sau mixt, cu sau fără acnee (dar nu şi cuperoză, rozacee sau alte afecţiuni), cu o constitutie de tip Pitta sau Kapha. Mă interesează în mod special persoanele care nu sunt mulţumite cu produsele lor cosmetice. Cosmeticele nu au ca scop tratarea acneii, ci o ingrijire adecvata acestui tip de ten care nu agraveaza situatia prin uscare excesiva si iritarea tenului cu diverse substante chimice sau naturale (de exemplu alcool).
Din păcate nu ştiu exact cât vor costa produsele şi câtor persoane îmi voi permite să le dau. Probabil că voi selecta doar câteva persoane. Vă rog să-mi trimiteţi un mail în care să specificaţi ce tip de ten aveţi, ce probleme, ce rutina zilnică aveţi, ce produse folositi si care dintre ele sunt ok pt voi şi care nu sau orice alta informaţie relevantă.

Comentarii

  1. Buna ziua!
    Daca mai este valabil anuntul, ma ofer voluntar

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Nicole,
    In urma experientelor din 2012 am formulat cele 3 tipuri de cleanser-uri si serum-uri pt cele 3 tipuri de piele. Am scris despre ele si pe blog si la un moment dat erau de vanzare pe veda-store.ro. Oricum ti-as trimite cu drag sa incerci gratuit, insa deocamdata am oprit activitatea mea de cercetare si productie in domeniul cosmeticelor pentru ca intre timp am deschis un magazin fizic si imi ocupa tot timpul. Cu siguranta voi reveni la un moment dat. Asa ca daca vrei, poti sa-mi lasi adresa de mail (imi trimiti un mail, ai in dreapta contact la Despre MIne)ca sa te pot contacta cand va fi cazul.
    Multumesc foarte mult pentru interes si incredere,
    Tania

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare