Vacanţă, idei şi articole noi

Dragilor, am avut o mică vacanţă la munte. Am urcat, m-am plimbat, am strâns plante medicinale, am întâlnit oameni extraordinari...Poate că vă povestesc mai multe când voi avea şi poze. Chiar mă gândesc să fac o rubrică cu drumeţii: locuri, trasee, activităţi şi nutriţie în vacanţă.
Ştiu că atunci când eşti obosit, tot ceea ce vrei să faci în weekend e să stai acasă şi să nu faci nimic sau undeva pe plaja...Dar vă îndemn să treceţi peste oboseala şi să optaţi pentru o odihnă activă. Veţi vedea că te odihneşti mult mai bine şi revii cu forţe noi. Acest gând mi-a venit atunci când am coborât din Retezat rupţi de oboseala, dar cu un zâmbet până la urechi şi cu un sentiment extraodinar de linişte şi împlinire. Jos erau nişte oameni care se odihneau  ieşind la gratar, stăteau pe scaune în şosetuţe albe, cu feţe obosite şi plictisite. Nu trebuie să urci neapărat în vârful muntelui, sunt o mulţime de activităţi care se pot face atât la munte, cât şi oriunde altundeva în vacanţă. Ideea e să nu stai, să nu fii pasiv.
Visul meu este să organizez ieşiri cu oamenii care îşi doresc o vacanţă activă. Să facem trasee, să vedem locuri extraodinare, să facem exerciţii, să învăţăm să culegem plante medicinale, să gătim sănătos...Cine ştie, poate că la un moment dat se va realiza...
Până atunci vă stau la dispoziţie online cu diverse informaţii şi idei. Mă bucur extrem de mult când primesc mail-uri cu întrebări sau aprecieri de la voi. Îmi întăresc convingerea că să sunt pe drumul cel bun şi că ceea fac e de folos.
Pe Veda Store au apărut articole despre tipurile de piele Vata, Pitta şi Kapha. Aşa cum v-am mai spus, articolele din categoria frumuseţe vor apărea numai acolo, iar blogul meu se va concentra mai mult pe nutritie şi un stil de viaţă sănătos.


Vă îmbrăţişez şi aştept veşti de la voi!

Comentarii

  1. Foarte frumos. Ma bucur pentru vacanta ta. Cat despre idei, cred ca toti le avem, toti le vrem, prea putini isi permit. :) Poate de-asta nici nu evoluam cum ar trebui. Suntem prinsi intr-o lume care ne calca in picioare visele. Cand traiul e la limita decentei, ramai doar cu visatul. Dar e gratis plimbarea pe langa casa omului, intr-adevar. Pasivitatea duce lejer la moarte. Si cea a sufletului si cea fizica. Abia astept pozele :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Persephone! Permite-mi să nu fiu de acord cu tine, sunt ferm convinsă că se poate obţine orice dacă lucrezi constant la asta şi eşti perseverent şi consecvent în ceea ce faci. Câte piedici nu am întâlnit şi cât de greu nu mi-a fost, mereu am ieşit din acea perioada cu aceeaşi concluzie: trebuie să îţi urmezi calea orice s-ar întâmpla şi să ai încredere în tine, în Viaţă. Nu banii sunt problema ci voinţa. Nimic nu se obţine fără efort. Ideile trebuie transformate încet-încet în viaţă. Unii reuşesc asta mai rapid datorită anumitor circumstanţe, alţii mai lent. Dar nu am văzut pe nimeni care ar vrea ceva, ar avea încredere în ceea ce face, ar face zilnic ceva în privinţa asta şi nu ar obţine nimic. Nu am văzut şi nu am auzit de astfel de cazuri. Într-adevăr, când ai bani la limită nu îţi permiţi mişcări prea mari, dar micile modificări zilnice ne fac tot atât de fericiţi atunci când ştim unde mergem.
    Apropo de vacanţă, oamenii care au venit la poalele munţilor pentru grătar au cheltuit exact aceeaşi bani pe drum şi mâncare ca noi :)Ah, dar cine nu are rude la ţară sau o poiană, o pădurice prin apropiere...?
    Te imbratiţez şi îţi doresc mult curaj şi încredere!

    RăspundețiȘtergere
  3. si mie imi place sa umblu...cat se poate de mult :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur sa aud asta Coco! :) Cat multi oameni sanatosi si frumosi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Tania,

    Imi place visul tau.
    Sper sa particip si eu la gratarul acela.

    Tine-ma la curent.

    Multumesc:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce draguta esti :)Astia care erau jos faceau gratar. Noi am am mancat afine pe varful muntelui ;)).
    Multumesc mult pentru încurajare şi că îmi eşti alături. Sper că în 1-2 visele mele vor incepe sa se realize. Lucrez la asta zilnic, deci altfel nu poate fi :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare