Concurs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Rezultate


Lista participanţi în ordinea în care s-au inscris la concurs:
1. Coco
2. Avec Toi (Alina)
3. Masha
4. Oana
5. Inga
6. Daniela
7. Andreea
8. Ana
9. Claudia







 Mulţumesc tututor pentru participare! Pentru mine a fost foarte important ceea ce mi-aţi scris în primul rând şi în al doilea rând, faptul că am stabilit contact cu uniii dintre voi care îmi citesc articolele de ceva vreme, dar nu am ajuns să vă cunosc un pic mai bine (măcar şi virtual). Pentru mine contactul, discutia si feedback-ul sunt foarte, foarte importante. Faptul că există oamenii care gândesc la fel, care pot găsi ceva valoros aici, că sunt inspiraţi într-un anumit fel de blogul meu.... mă motivează să continui şi să îmbunătăţesc în fiecare zi ceea ce fac. Multumesc si celor care au dat zeci de like-uri şi share-uri dar din anumite motive nu au participat la concurs!
Aşadar, câştigătoarea este Alina (contul de Fb Avec Toi). Felicitări!!! Alina, da-mi un mesaj pe FB (privat) sau mail şi zi-mi ce cadou ti-ai ales din lista de mai jos şi adresa completă. Iar cei care au fost foarte drăguţi şi şi-au exprimat dorinţa să ne întâlnim, cu siguranţa voi primi şi ei un cadou de la mine, numai că un pic mai incolo, când reuşim să ne vedem :).



Însumând voturile aici pe blog şi cele de pe facebook, se pare că doriţi să primiţi un Facial Herbal Oil şi Herbal Facial Cleanser mai mult, deşi mulţi mi-au spus că vor să primească toate cele enumerate :). Nu m-am putut hotărî nici eu. Desigur, mi-ar plăcea să încercaţi produsele mele cosmetice de care sunt foarte mândră, dar mi-am dat seama că mulţi dintre cititorii mei nu au timp să gătească şi atunci un produs atât de nutritiv şi echilibrant ca ghee le-ar prinde foarte bine în casă. Aşa că las alegerea în seama câştigătorului :).

Cadourile vor fi împachetate frumos :).

Iată care sunt condiţiile de participare:
  1. Daţi like şi share paginii noastre de Facebook: www.facebook.com/BlossomOfANewLife?ref=ts&fref=ts Cei care nu au un cont pe FB pot da share pe orice altă reţea de socializare, un grup sau prietenilor pe mail. Dacă trimiteţi pe mail, daţi-mi FW pe blossomofanewlife@yahoo.com. De asemenea, dc aveti un cont google, va puteti inscrie pe site in bara din stanga.
  2. Daţi share concursului, pe FB sau alte reţele de socializare (adică link către această postare).
  3. Lăsaţi un comentariu în care spuneţi pe unde aţi dat share şi cu ce nume şi răspundeţi la următoarea întrebare: De ce sunt cititor Blosoom of a new Life? Puteţi să ne povestiţi cum aţi ajuns pe blog, ce vă place, ce nu vă place, de ce citiţi informaţii despre dietă şi un stil de viaţă sănătos, ce sfaturi sau reţete aţi încercat şi v-au plăcut etc. Câteva cuvinte, orice idee este binevenită, important pentru mine este să ştiu care este motivaţia cititorilor mei de a-mi vizita blogul şi ce articole v-ar plăcea să citiţi mai mult. Dacă aţi ajuns pe blog datorită concursului, împărtăşiţi prima impresie. Cei care nu reuşesc să posteze comentariu (se mai întâmplă), daţi-mi un mail şi îl postez eu.
 Atât! Voi alege câştigătorul prin www.random.org  pe 19 decembrie. Vă doresc mult succes şi de abia aştept să citesc comentariile voastre!

Comentarii

  1. fb-oprea cami
    http://www.facebook.com/oprea.cami.9/posts/395078127241626
    am ajuns cu reteta de ghee , intr-o zi , fica-mea mi-a trimis un sms ...unde gasesc ghee ???...si asa am cautat si afltat...recunosc , ma chinui de mult timp sa fac , dar sigur fac...
    de vre-o 3 ani , ma hranesc mult mai sanatos , multe cereale , seminte , uleiuri , fructe , peste...la inceput fiica-mea facea misto de mine , dar incet incet a trecut singura si ea la un stil mai sanatos !
    nu stiam de magazin !

    RăspundețiȘtergere
  2. Heeei..avem primul participant :D. Chiar m-ai uimit cu sms de la fiica ta :).Ma bucur tare mult sa aud ca si tu si ea ati schimbat alimentatia spre bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Avec Toi(cont FB): ,,Sunt cititoarea acestui site deoarece ofera foarte multe informatii pretioase legate de stilul de viata sanatos si nu numai; gasesc retete inedite, usor de preparat, salivez numai cand le citesc... apoi le pun in practica cu drag si nerabdare... Creativitatea, bunul gust, atentia & detaliul asupra informatiilor fac casa buna cu tot ce este prezentat aici. Felicitari& succes in continuare in tot ceea ce faci! te urmaresc cu draga inima si interes!''

    RăspundețiȘtergere
  4. Am gasit blogul intamplator de cateva luni si te citesc periodic. Imi place cum scrii, imi place cum gandesti, imi place cum traiesti, te felicit pentru putere si vointa.
    Nu sunt adepta acestui stil de viata, insa mi-as dori, nu dispun inca de puterea de convingere personala, mai am de muncit cu mine insami, asa ca pana la ziua zen citesc si urmaresc din umbra succesul unor oameni asa ca tine, simpli dar buni in tot ceea ce fac.
    share: http://www.facebook.com/harabor.maria?ref=tn_tnmn

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc tare mult, Masha! Să ştii că la mine a fost la fel. Am descoperit un blog vegetarian cautand o reţetă şi mi-a placut tare mult, căci întotdeauna mă gândeam la chestiunea astea, dar la un moment dat m-am luat cu altele...ştii cum se întâmplă. Păi şi am urmărit blogul 1 an de zile, nici nu ştiu dacă am făcut 1 sau 2 reţete, atât. Dar îmi plăcea să citesc. Şi cam peste 1 an schimbarea a venit de la sine. Aşa funcţionează la unii, nu este deloc rău. Corpul şi voinţa nu trebuie forţate, căci rezultatul va fi exact invers. Aşa că mă bugur f mult că găseşti aici lucruri care te inspiră şi sunt sigură că eşti pe drumul cel bun!

    RăspundețiȘtergere
  6. citesc blogul tau pentru ca mi-ai spus tu de el si mi-ai starnit interesul. si mi-a placut instant. am mai incercat cateva retete....pe unele le-am modificat dupa gustul meu...am dat si informatia mai departe..(si surorii mele i-a placut foarte mult spanacul cu nuca pe care i l-am recomandat, reteta pe care am luat-o de pe blogul tau).de asemenea am descoperit o forma de a folosi lintea sa o manance si al meu prieten carnivor. sa stii ca am si recomandat blogul tau catorva persoane. sper ca in cativa ani sa pot sa spun si eu ca am invins , si vointa m-a ajutat sa duc un stil de viata sanatos. momentan inca fac experimente in bucatarie, calc in strachini...mai dureaza.
    am dat share pe facebook...nu prea stiu sa iti dau linkul, dar nu e greu de gasit pe pagina mea ca nu am multe OAna Anton

    RăspundețiȘtergere
  7. buna taniusa!!!:* ador concursurile, in special cand premiile sunt atat de faine:) urmaresc blogul tau de cand a aparut, blossom of a new life a devenit inspiratia mea pt un stil de viatza sanatos. nu numai ca am schimbat dieta mea dar odata cu asta mi-am schimbat modul de a gandi, descoperind noi pasiuni cum ar fi Yoga, cartile de nutritie si psihologie si chiar m-am apukat sa invat sa fac masaj!:D acum la un an de aparitie al blogului pot sa spun ca ma simt muult mai bine, pentru ca am inceput sa ma cunosc din punct de vedere fizic, psihic, spiritual si sunt altfel, mai pozitiva! ma bucur ca ai avut ideea sa creezi un blog, gasim aici sfaturi utile in fiecare zi! reteta mea preferata este supa de mazare!!!mmm, delicioasa si supa crema si supa de mazare din bucataria ayurvedica, in special acum in sezonul rece! apropo, de la tine am aflat de Ayurveda si am inceput sa aud tot mai des vorbinduse de medicina Auyrvedica, de cosmetice auyrvedice etc...faceam niste cercetari recent si am gasit o carte 'Ayurvedic year' , mi-am comandat-o dar vine din america si dureaza cam o luna:( astept cu nerabdare sa o citesc. te puup taniusa, spor in ceea ce faci, te imbratisez cu dor:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Merci mult, Inguta! Ma bucur foarte mult ca blogul meu a reusit sa te inspire pentru un stil de viata mai sanatos. Si eu iubesc supa de mazare si supele crema! Wow, n-am stiu ca faci cursuri de masaj! ,,Ayurvedic year'' suna foarte bine, sa-mi spui cum e! te imbratisez cu mare drag :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna Tatiana
    Eu ti-am descoperit blogul cand aveam mai mare nevoie de el. Tin minte c-am vrut sa-ti las un comentariu timid, dar pe atunci nu aveam cont de goagle' :)))Intre timp am descoperit in tine un prieten de nadejde...daca te pot numi asa. De la tine am aflat de ce nu mi-au placut niciodata mancarurile reci si am invatat sa ma accept asa cum...hyper si cu capul in nori. Am devenit your own personal stalker pentru ca invat ceva nou de la tine in fiecare zi. Iti multumesc ca alegi sa imparti cu noi din experienta ta si ne inveti numai de bine. Apreciez enorm ca nu judeci si ca in universul acesta creat de tine avem loc cu totii.
    Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna Tania,

    Blogul tau m-a ajutat in primul rand sa te cunosc mai bine. In al doilea rand, respect ceea ce faci si am o deosebita consideratie fata de modul profesionist in care iti scrii articolele.
    Sunt multe motive pentru care iti citesc blogul, insa principalele motive sunt legate de faptul ca am incredere in ceea spui, ca lucrurile pe care le propui sunt experimentate si de tine si ca ne dai repere pentru un stil de viata bun intr-o lume ca uneori pare haotica si greu de ordonat.
    In plus, ceea ce am experimentat atat din retete, cat si din cosmetice au avut un rezultat bun, deci e incercat pe propria-mi piele ceea ce spui.
    Iti multumim pentru ceea ce faci!

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna Tatiana,

    am dat share pe FB sub numele de Ana Constantin.
    Noi ne-am stiut intr-o alta etapa a vietilor noastre si acum datorita magiei facebook-ului pot urmari ce faci cu acest blog. Mi se pare fantastic. Am citit multe articole, dar nu am incercat inca nimic pentru ca pe moment ma ocup de alti guru. Cu hrana cruda vreau sa ma apuc mai prin vara cand incep si o gradina de legume. M-am gandit ca daca particip la concurs si castig ceva e o ocazie minunata sa ne vedem si sa mai povestim. Nu trebuie neaparat sa castig, dar cineva tot va castiga si tu vei investi timpul in a duce personal pachetul asa ca de ce sa nu folosim acest timp pentru a ne vedea. In capul meu e totul foarte logic.

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc tare mult Ana! Mă bucur mult să aud veşti de la tine şi cu atât mai mult că citeşti articolele mele...O grădina... sună super! Mai ales că va fi probabil una ,,eco'':). De abia astept să îmi povesteşti când vii aici. Câştigi sau nu, ştii cum mă găseşti, nr meu este acelaşi :). Te îmbrăţişez cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  13. Rusu Claudia (cont FB): ,,Un blog cu multe informatii interesante,cand sunt in pana de idei si nu mai stiu ce sa gatesc,gasesc intotdeauna la tine ceva simplu si gustos de preparat!''

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare