Q&A rapid: remedii naturale pentru raceala

Buna tuturor! Pentru ca am primit multe intrebari zilele astea legate de raceala, sinuzita si alte afectiuni respiratorii specifice pentru aceasta perioada, insa nu am timp pt un articol mai elaborat, va trimit catre cateva postari anterioare si alte surse:

Remedii naturale pentru răceli şi afecţiuni respiratorii de primăvară:
  1. Argint coloidal- antibiotic eficient, fara efecte secundare, poate fi folosit cu incredere si la copii. Argintul se ia intern (sub limba) sau poate fi folosit extern (picurat in nas spre exemplu)
http://blossomofanewlife.blogspot.ro/2011/11/argint-coloidal-un-antibiotic-universal.html

    2. Pau D'arco: antibiotic, antiinflamator si detoxifiant puternic:
http://blossomofanewlife.blogspot.ro/2012/02/scoparta-de-arborele-furnicilor-pau.html

   3. Ceai contra tusei anti Kapha.
http://blossomofanewlife.blogspot.ro/2013/02/ceai-contra-tusei-anti-kapha.html

  4. Ghimbir- ceai concentrat din ghimbir proaspat
http://blossomofanewlife.blogspot.ro/2012/01/ghimbir-proprietati-si-utilizare.html

 5. Irigaţii nazale cu apa cu sare şi/sau turmeric. Ajută în cazul nasului înfundat, sinuzitei, alergiilor etc şi ajută la o mai rapidă vindecare sau poate fi efectuată profilactic. Puteţi folosi un ceainic special, un ceainic normal, dar potrivit sau puteţi pune pur şi simplu soluţie de apă cu sare într-un bol şi trage pe pe o nara în timp ce astupaţi cealaltă. Apa trebuie să se scurgă prin nări şi prin gură curăţănd canalele respiratorii, scuipaţi şi repetaţi procedura pe fiecare nară de câteva ori. Folosiţi 1 linguriţă sare neiodată la o cană de apă, soluţia trebuie să fie uşor sărată, ca lacrimile. Iată video (dati la minutul 7.50 direct pt a vedea cum se face) http://youtu.be/13Xb5i3vpAY
Mi-a placut tare acest video cu copilasul de 4 ani care face aceasta procedura :) https://www.youtube.com/watch?v=tWDeUVtTLoA

Nu uitati si de o dieta anti Kapha: alimentatie predominant vegana, mancare gatita, calda, preparata cu multe condimente.
Va imbratisez!

Comentarii

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.contraboli.ro/atentie-la-argintul-coloidal-pielea-devine-albastra-argintie-poza-video/

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Oana! Cunosc aceste poze care circula pe net. Argintul coloidal adevarat folosit in doza recomandate nu are nici un efect secundar. Eu folosesc argint de 5 ani, atat intern cat si extern. Merci tare mult ca mi-ai amintit, voi publica un articol cu explicatii, ca intr-adevar, unii oameni vazand aceste poze nu au curajul de a folosi argintul si e pacat.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare