cartofi cu unt şi salată de crucifere

Foarte bună combinaţia, m-am gîndit s-o împărtăşesc cu voi :)
  1. Cartofii se fierb sau se gătesc la aburi cam 10 minute, apoi se amestecă cu ulei presat la rece sau unt de casă şi mult mărar ( eventual şi altă verdeaţă dacă vă place, mie imi place exact această combinaţie).
  2. Salată: rucola, broccoli, morcov ras; roşii, ardei, verdeaţă etc, un strop de lămîie, un pic de ulei, sare.

Comentarii

  1. Si mie imi plac cartofii noi. Iti permit foarte multe combinatii din fericire. Și merg de minune lângă salată!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daaa, cartofii noi e ceva nemaipomenit!
    Ai grija la combinatii, cartofii se combina doar cu grasime(unt, smantana, ulei) si cu legume :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare