Cleanser ayurvedic pentru faţă


Am veşti bune! :) Am definitivat formularea Cleanser-elor pentru cele 3 tipuri de piele: Vata, Pitta şi Kapha. Acum, după ce Cleanser-ul a fost testat şi de persoanele cu piele uscată şi toţi participanţii la testare au fost mulţumiţi de acest produs (mulţumesc încă o dată pentru feedback şi pentru ajutor!), le pot scoate la vânzare. Rezultatele sunt foarte bune, curăţă bine, nu deshidratează, nu irită, lasă tenul moale, hidratat şi  strălucitor. Produsul este sub formă de pudră din plante ayurvedice (amalaki, haritaki, reetha, neem, manjishta etc) special formulat pentru fiecare tip de ten. În principiu am 3 formule pentru cele 3 tipuri de piele, dar produsele vor fi persoanlizate şi în funcţie de anumite predispoziţii sau afecţiuni ale pielii (acnee, deshidratare, descuamare, iritaţie etc). Oricum produsul nu poate fi preparat într-o cantitate mare pentru a nu pierde proprietăţile, aşa că voi face pentru fiecare  personal. Pudra se utilizează în felul următor: se ia o linguriţă de pudră şi se amestecă cu puţină apă sau alt lichid (miere lichidă, lapte, iaurt, zer etc) şi se formează o pasta care se aplică pe faţă. Se lasă câteva momente să acţioneze şi se spală. De asemenea, cleanser-ul poate fi utilizat şi pentru curăţarea profunda, ca scrub şi ca mască. Deci e 3 în 1 :). În funcţie de tipul de ten voi face recomandări persoanale legate de folosirea lui.
Cleanser-ul este disponibil pe veda-store.ro şi costa 40 de lei. Imi puteti scrie si pe mail, pe facebook. Ajunge aproximativ pentru o lună folosit 1-2 ori pe zi.
Personal am renunţat de mai mult de jumătate de an la toate produsele cosmetice de curăţare. Ia uitati ce frumuseaţă sunt ;)). În schimb tare mândră de mine, tenul meu arată mult mai bine de când folosesc serul + cleanserul şi nimic altceva. În plus, chiar îmi place senzaţia pe care o am când aplic Cleanser pe piele...


Comentarii

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am testat si eu Cleanser-ul si intr-adevar este foarte bun!
    Mentionez ca am probleme cu acneea de mai multi ani, timp in care am testat foarte multe produse si am urmat tratamente recomandate de dermatolog, cu rezultate insa pe moment si nici macar acestea spectaculoase.
    Cleanser-ul e eficient, in sensul ca am mai putine inflamatii, se vindeca mai repede (eu folosesc si brevoxyl dupa ce imi curat fata) si tenul arata mai bine. Asa cum spuneai si in celelalte articole, acneea si problemele legate de piele au cauze interne, asa ca recent am inceput sa iau si DermaTreat. De asemenea, am grija si la alimentatie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Andreea, multumesc tare mult ca ti-ai facut timp sa-mi scrii şi aici, pe blog! Sper ca acneea ta va trece cât mai curând! Te imbratisez cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am folosit Cleanserul si este asa cum mi-ai spus, foarte bun ptr tenul meu tip Vata iar dupa ce-l folosesc tenul este mai luminos, mai curat si odata cu el am experimentat si demachierea cu ulei de masline( asta tot la sugestia ta, multumesc), merg perfect impreuna.
    Multumesc pentru el si sper sa mai incerc si alte produse made by hand de tine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Adriana, multumesc tare mult că ţi-ai făcut timp să-mi scrii aici! Şi mă bucur tare că merge bine ulei+ Cleanser. Nu uita nici de masajul corpului cu ulei, e anotimpul Vata ;). Te imbratisez cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  6. Doresc sa-ti multumesc mult pentru super cadoul primit, cleanser-ul ayurvedic! :)
    Sunt incantata de rezultatele lui! ;) Spun cu regret, ca-mi supuneam tenul unui "rasfat" zilnic, indepartand impuritatile lui cu sapun "natural", fabricat de diverse firme...:( Intr-adevar, dupa prima utilizare a cleanser-ului,am observat catifelarea si luminozitatea tenului. L-am folosit pe baza de cleanser zilnic, dar si ca scrub, saptamanal.Mi-am dorit sa am pielea fina ca a unui bebelus,:) & datorita tie, aceasta dorinta a devenit realitate! Multumesc din nou! Din partea mea, tot respectul & succes in ceea ce faci! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Alina, mă bucur tare mult că şi ţie ţi-a plăcut! Şi îţi multumesc pentru apreciere şi încurajare, înseamnă enorm pentru mine! Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cleanser-ul Tanie cel mai bun lucru pe care am putut sa-l daruiesc tenului meu dupa ani de zile. Am un ten sensibil, cu zone mixte, care se irita foarte usor si orice produs am incercat si credeti-ma am incercat zeci de produse, dupa ce ma spalam pe fata aveam acea senzatie de strangere tare naspa. Dupa ce am inceput sa folosesc acest cleanser ..wow totul s-a schimbat . Este o reala placere sa ma spal pe fata de 2 ori pe zi. Pielea este catifelata si zonele uscate ale pometilor au devenit ca pielea unui bebelusi. Nu mai spun ca imi vine sa mananc din el si chiar mai gust cand clatesc cu apa si imi ajunge si pe buze.....iar mirosul este pentru mine tare placut. Eu ador mirosurile de condimente.....iar sticluta cu cleanser este ca un magazin de mirodeniiiiiiii. Merci Tania.....este o minunica.

    RăspundețiȘtergere
  9. Tatiana, multumesc tare mult si ma bucur enorm ca iti face bine! Sincer si mie imi place mirosul de plante medicinale si senzatia tactila si olfactiva atunci cand il aplic... :). Te pup!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare