Bomboane din seminţe de susan şi cînepă
Ingrediente:
- Seminţe crude de susan
- Seminţe crude de cînepă
- Miere
- Sirop de arţar sau vanilie (opţional)
- Fulgi de cocos pentru ornat
- Amestecaţi susan cu cînepă, adăugaţi miere cîte o lingură şi amestecaţi. Adăugaţi miere pînă compoziţia se leagă. Cantităţile aproximative: jum.cană susan, jum. cană cînepă, 2 linguri de miere. Din nou, dacă observaţi că aţi pus prea multă miere şi biluţele nu se pot forma pentru că e prea moale, mai adăugaţi nişte seminţe.
- Adăugaţi extract natural de vanilie sau o linguriţă de sirop de arţar pentru un gust şi parfum deosebit.
- Formaţi biluţe şi tăvăliţi-le prin fulgii de cocos. Puteţi pune şi o nucă în mijloc: fistic, caju, macadamia...Păstraţi în frigider pînă la servire.
Comentarii
Trimiteți un comentariu