Primavara in gradina...

Cît de fain e să admiri cum natura îşi revine încet-încet la viaţă...cum plantele încep să iasă străbătînd solul tare şi frunzele uscate, vreo buturugă, asfaltul...atît de fragede şi atît de puternice în acelaşi timp. Cum păsările zboara nebune în căutarea materialului pentru cuib, cum cîinele se tolăneşte fericit la soare. Să te tolăneşti şi tu la soare lăsîndu-l să te ardă, să nu te gîndeşti la nimic, ci doar să te uiţi în jur...cu un sentiment rar de linişte şi echilibru cu tine însuţi şi cu tot ce te înconjoară.














Comentarii

  1. hei Tania,
    ce bucurie sa te gasesc aici!
    Superbe pozele tale de primavara.
    Mie cel mai mult imi place copacul inmugurit, de vro trei ani am inceput sa observ cum se cuvine acest fenomen si sunt cea mai fericita cand ma uit la gulgulaiele de muguri de copaci. Si ma mai dau in vant si dupa urzici, mi-a promis o prietena buna ca ma duce anul acesta la cules, abia astept.
    La mine astazi dim m-am trezit cu zapada, asta e, bucurosi le-om duce toate.
    Pupici,
    Mia

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Mia! Si eu mă bucur să te găsesc aici:) Iţi multumesc mult pentru cuvinte frumoase! Foarte interesant ce ai spus tu în legătura cu înmugurirea copacilor...Într-adevăr, şi eu într-o perioadă nu mai observam aceste schimbări în natură, nu mai observam aceste lucruri banale şi extraodinare în acelaşi timp, fiind prinsă în rutina zilnică nu mai ajungeam să ridic capul şi să deschid larg ochii ca să văd ce se petrece în jurul meu...E extraodinar cînd reuşim să părăsim un pic acest cerc vicios al rutinei şi să devenim conştienţi de tot ce ne înconjoară, de noi, de Viaţa. E ca şi cum te-ai naşte din nou! Iar primăvara întotdeauna ne ajută să facem acest lucru, e ca şi cum am fi în armonie cu Renaşterea care se petrece în natura...
    Wow, da unde stai că ai zăpadă? Oricum, nu cred ca e pentru mult timp...
    Te imbratisez cu drag,
    Tania

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare