Terci de hrişcă cu prune, cocos şi seminţe de cînepă

Cred ca ştiţi deja că sunt îndrăgostită de combinaţia hrişca-prune uscate. De obicei adăugam la hrişcă prune şi nuci. Astăzi am încercat o altă variantă: am adăugat fulgi de cocos şi seminţe de cînepă decorticate. Seminţele fac ca acest terci să devină un mic dejun super nutritiv, iar fulgii de cocos fac o combinaţie bună cu prunele şi îi oferă o aromă deosebită. Iată cum un simplu terci a devenit un desert delicios care nu mai seamănă deloc cu micul dejun tradiţional pe care încercăm să ,,băgăm'' în noi de dimineaţa. Nu vă chinuiţi organismul cu sandviciuri grele cu salam, caşcaval, cu ouă prăjite şi alte nebunii. Prăgătiţi-vă mai bine un astfel de mic dejun uşor şi îmbogăţiţi-l cu diverse produse delicioase: dulceţuri naturale, miere, fulgi de cocos, fructe diverse deshidratate, ciocolată naturală rasă..orice vă trece prin cap şi vă face poftă.
Pentru mai multe idei accesaţi categoria ,,reţete''!

Comentarii

Postări populare