Salată de varză murată cu alge
Ingrediente:
- alge marine deshidratate (de la plafar, 4 lei)
- varză murată
- ceapă
- ulei presat la rece
- opţional un strop de oţet natural de mere, vin, balsamic, chili, alte condimente
Luam un pic de alge (1/3 din cantitate din pungă dacă facem pentru cîteva persoane), le lăsăm înmuiate în apă 30 min. Dupa aceea le spalam bine, le scurgem şi tăiem. Adăugam varza taiată fîşii, ceapa, ulei şi alte condimente. Amestecăm toate ingredientele bine şi lăsăm să se intrepătrundă gusturile.
Foarte interesanta combinatia :). Cred ca am sa o incerc si eu in curand. Multumesc !
RăspundețiȘtergereDa, mie nu prea imi plac algele, dar cu varza murata e chiar foarte gustos. Sigur o sa va placa!
RăspundețiȘtergere