,,Brînză dulce'' din migdale cu fructe
Ingrediente:
- o mînă de migdale hidratate
- fructe deshidratate (stafide, goji, prune, caise etc, ce aveţi)
- opţ. îndulcitor dacă e nevoie (miere, agave, arţar) şi scorţişoară
- Nucile hidratate se macină în robot. Adăugaţi un pic de apă rece în funcţie de cît timp au fost hidratate nucile şi ce consistenţă doriţi.
- Amestecaţi ,,brînzica'' obţinută cu fructe, seminţe, miere, vanilie...Dacă fructele sunt foarte uscate puteţi lăsa un pic se se înmoaie în compoziţie din migdale.
Se face doar în 2 minute...dar ce gustos şi nutritiv: un adevărat mic dejun regal! Se poate servi cu ceai (verde, ghimbir, roiboos) sau suc care sa nu fie foarte dulce (mere, citrice etc).
Comentarii
Trimiteți un comentariu